KAportal Brzo učenje njemačkog jezika u Lingua centru kroz intenzivne tečajeve uz izvornog govornika | Karlovački informativni web portal

Brzo učenje njemačkog jezika u Lingua centru kroz intenzivne tečajeve uz izvornog govornika

Hitno Vam je potrebno aktivno znanje njemačkog jezika?

Intenzivni tečajevi njemačkog jezika od početnog A1.1 stupnja pa sve do najviših stupnjeva postali su vrlo popularni i traženi u Lingua centru. Upravo zbog potrebe za aktivnim znanjem njemačkog jezika polaznici se odlučuju na kontinuitet u učenju kroz intenzivne tečajeve koji se održavaju tri puta tjedno. Polaznici svladavaju gradivo u rekordnom roku, a uvjerenje o završenom polustupnju dobiju unutar mjesec dana. Upisi na ovakve tečajeve održavaju se tijekom cijele godine jer se grupe pokreću svaki mjesec.

Za sve one kojima je samo potrebna potvrda o stupnju znanja engleskog/njemačkog jezika koju traže poslodavci prilikom zapošljavanja testiranja se rade svakodnevno i dovoljno je najaviti dolazak telefonom. Formalna testiranja za upis stupnja znanja stranog jezika u elektronsku radnu knjižicu održavaju se prema dogovoru, a prethode im preliminarna testiranja.

  • Sve informacije možete dobiti pozivom na 421 800, e-mail: upisi@lingua-centar.hr ili dolaskom na adresu Vladka Mačeka 28.

    Sponzorirani članak