KAportal Brutalno pretukli migrante? Guardian objavio uznemirujuću snimku: "Hrvatska policija im lomi kosti..." | Karlovački informativni web portal

Brutalno pretukli migrante? Guardian objavio uznemirujuću snimku: “Hrvatska policija im lomi kosti…”

foto screenshot Youtube

Britanski Guardian objavio je uznemirujuću snimku na kojoj tvrde da su tražitelji azila iz Alžira, Sirije i Pakistana koje je, prema njihovoj tvrdnji, pretukla hrvatska policija, piše portal Vijesti.hr.

“Tražitelji azila iz Alžira, Sirije i Pakistana uhvatila je hrvatska policije dok su pokušavali prijeći granicu BiH i Hrvatske. Oni tvrde da su brutalno pretučeni i poslani natrag. Ovaj video pokazuje trenutke nakon napada”, stoji u opisu snimke koju je objavio Guradian.

“Hrvatska policija ih maltretira. Lome im kosti”, kaže se u prilogu Guardiana te se pokazuje snimka tražitelja azila kojeg je, navodno, pretukla hrvatska policija.

  • “Ovi tražitelji azila pokušavaju prijeći granicu između Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Navodno ih je uhvatila hrvatska policija i brutalno pretukla. Stigli su iz Alžira, Pakistana i Sirije”, tvrdi se u snimci Guardiana. Od MUP-a smo zatražili komentar o snimci koju je objavio Guardian, a objavit ćemo ga čim dobijemo odgovor.

    Upozoravamo da bi snimka za neke gledatelje mogla biti uznemirujuća…

  • Odgovori