KAportal Brojna događanja na otvorenom - ujutro na promenadi, poslijepodne i navečer "kod Putnika" i kod Male scene HD | Karlovački informativni web portal

Brojna događanja na otvorenom – ujutro na promenadi, poslijepodne i navečer “kod Putnika” i kod Male scene HD

Karlovačka promenada i jutros je šarena uz “Proljetne promenade”, na kojima se ovog vikenda predstavljaju karlovačke srednje škole. Bit će, dakako, i glazbe, a posjetitelje očekuje i besplatan turistički razgled Karlovca.

Poslijepodne i navečer brojne programe pripremaju udruge nezavisne kulture i pojedinci. Počinje nova sezona događanja u Radićevoj ulici i Tijesnoj ulici “kod Putnika”, dok Studio 8 slavi 10 godina postojanja. Druženje ispred Male scene počet će oko 17 sati, a u prvom dijelu programa slikat će Robert Prpić, Leo Staković održat će motivacijsku radionicu, a Gabrijela Brletić radionicu POI-a.

U 19 sati počinje program kod Putnika. I to uz pjesničku večer kojom se, barem neslužbeno, u Karlovac vraća “Goranovo proljeće”. Gosti su Marija Dejanović, ovogodišnja dobitnica Gorana za mlade pjesnike te Tomislav Augustinčić, čije su pjesme na ovom festivalu pohvaljene, a ujedno je i diplomirao upravo na temi “Goranovog proljeća”. Posjetitelji će moći vidjeti i malu izložbu radova Ive Katušin, koja će tijekom večeri stvarati novo djelo. U 20:45 počinje koncert odličnog karlovačkog rock benda EoT koji uskoro izdaje novi album.

  • Nakon svirke u Tijesnoj ulici, program se ponovno seli na Malu scenu Hrvatskog doma, sada u unutrašnji prostor, gdje će koncert/”javnu probu” održati četiri benda – In Death: Alive, GunBlade, Crni Labud i Osmosis (Oasis cover band), a nakon toga će uslijediti i jam session svirka.

    Posjet svim ovim događanjima je besplatan.

    KAportal.hr

  • Odgovori