KAportal U Brazilu, Nizozemskoj, Francuskoj, Kosovu, Litvi... i Karlovcu, od danas otvorena izložba najboljih fotografija Foto dana mladih | Karlovački informativni web portal

U Brazilu, Nizozemskoj, Francuskoj, Kosovu, Litvi… i Karlovcu, od danas otvorena izložba najboljih fotografija Foto dana mladih

U osam gradova u sedam zemalja svijeta danas je otvorena izložba najboljih fotografija Foto dana mladih, koje provodi karlovačka udruga mladih kreativaca Izvan fokusa. Manifestacija koja se brzo proširila regijom, tako kreće u osvajanje cijelog svijeta, jer ove godine po prvi puta Foto dani mladih, koji će se održati u Karlovcu od 10. do 15. kolovoza, otvoreni su za mlade fotografije iz cijelog svijeta!

Oni će se u Karlovcu natjecati u reklamnoj, turističkoj i umjetničkoj fotografiji, a kao i svake godine očekuje ih cijeli niz popratnih događanja – radionice, edukacije, ali i zajednički programi za građane i goste našeg grada kao što su koncerti, izložbe i scenski programi.

Izložbu najboljih fotografija, koja je ujedno i sjajna turistička reklama Karlovca, jer i protekle dvije manifestacije održane su u našem gradu, od danas mogu razgledati stanovnici Juazeira u Brazilu, Almela u Nizozemskoj, Vilniusa u Litvi, Prištine na Kosovu, Prilepa u Makedoniji, našeg Karlovca te žitelji dva francuska grada – Nantesa i Le Puy en Velaya.

  • U Karlovcu je izložba otvorena u Centru za mlade Grabrik i može se razgledati do 1. lipnja. S malim “zakašnjenjem”, u srijedu, izložba najboljih radova s Foto dana mladih bit će otvorena i u glavnom gradu Bugarske, Sofiji.

    KAportal.hr

  • Odgovori