KAportal Brazilski jiu jitsu: Sjajan nastup Karlovčana u Sarajevu, osvojili dva zlata te po jedno srebro i broncu | Karlovački informativni web portal

Brazilski jiu jitsu: Sjajan nastup Karlovčana u Sarajevu, osvojili dva zlata te po jedno srebro i broncu

Borci karlovačkog Carlstadt Lions-Uniona imali su sjajan nastup u Sarajevu na međunarodnom turniru u brazilskom jiu jitsu. Riječ je o otvorenom prvenstvu istočne Europe, na kojem je nastupilo 260 boraca iz cijelog svijeta, a Karlovčani se vraćaju bogatiji za dva zlata te po jedno srebro i broncu.

Zlatna odličja osvojili su u konkurenciji bijelih pojaseva Angela Viali i Bernard Topić. Oba zlata ističu se i po dodatnim elementima, pa je Angela Viali pokazala izuzetnu dominaciju, slavivši u finalu sa čak 19:0, dok je Bernard Topić do zlata došao unatoč napuknuću mišića trbušnog zida. U konkurenciji bijelih pojaseva do bronce je u juniorskoj konkurenciji stigao Toni Bogović.

Sjajan nastup imao je i Danijel Lauš koji je nastupio u konkurenciji crnih pojaseva, iako je smeđi pojas, a u polufinalu je svladao borca s crnim pojasom iz domovine ovog sporta – Brazila. Ipak, u finalu je poražen, pa se u Karlovac vraća sa srebrom.

  • Karlovački klub u Sarajevu je predstavljao i Dominik Mačečević, koji je poražen u četvrtfinalu.

    KAŠonline

     

  • Odgovori