KAportal Braća Boljar sa svojim eko tenisicama u finalu još jednog prestižnog natjecanja - uz vašu pomoć mogu doći do vrha | Karlovački informativni web portal

Braća Boljar sa svojim eko tenisicama u finalu još jednog prestižnog natjecanja – uz vašu pomoć mogu doći do vrha

Kreativni mladi poduzetnici iz Duge Rese, braća Domagoj i Hrvoje Boljar, su na svoju tvrtku Miret već privukli pažnju javnosti zbog istoimenog brenda eko tenisica, koje su skoro u potpunosti biorazgradive.

S njima (na nogama), podsjetimo, upali su na EIT Climate-KIC akcelerator, najveći europski program za akceleriranje startupova koji razvijaju rješenja s pozitivnim utjecajem na klimatske uvjete, a sada su se našli u finalu “Moj ZABA Start” natječaja. U kategoriji poduzetništva, u kojoj je ove godine prijavljeno čak 199 projekata iz područja inovacija, tehnologije, zdravlja, ekologije, turizma, hortikulture, edukacije i razvoja djece i mladih te iz drugih područja, njihove eko tenisice ušle su u “top 10″ najboljih” prema ocjeni stručne komisije.

Natječaj financijski podupire najbolje projekte koji uključuju primjenu novih tehnologija, razvoj novih proizvoda i usluga te inovacija. Novčano se nagrađuje četiri projekta s ukupno 330.000 kuna i to: 120.000 kn za prvo mjesto, 100.000 kn za drugo mjesto, s 80.000 kn za treće mjesto prema odluci komisije, te 30.000 kuna za četvrtu nagradu prema odabiru javnosti putem javnog glasovanja na www.mojzabastart.hr.

  • Ukoliko im želite pružiti podršku i pomoći u osvajanju ove vrijedne nagrade i još jednog vrijednog priznanja, možete to učiniti u dva klika. Na ZABA-inoj stranici na popisu finalista stisnete gumb “glasaj” kod projekta “MIRET – invisible to nature”, a potom radi autentičnosti potvrdite link koji će vam stići na e-mail adresu. Objava dobitnika bit će 29. listopada.

    Detaljanije se s projektom Domagoja i Hrvoja Boljara možete upoznati na njihovoj internetskoj stranici Miret.co.

    KAportal.hr

  • Odgovori