KAportal Bogat program u Zorin domu za kraj godine - predstave, gala koncert i doček Stare godine | Karlovački informativni web portal

Bogat program u Zorin domu za kraj godine – predstave, gala koncert i doček Stare godine

U Gradskom kazalištu Zorin dom pripremili su bogat program za sam kraj uspješne 2017. godine. Danas i sutra u karlovačkom kazalištu tako je na rasporedu predstava “Važno je zvati se Ernest”, ujedno i najnovija predstava karlovačkog profesionalnog glumačkog ansambla. Obje izvedbe na rasporedu su u 20 sati.

U petak, 29. prosinca, s početkom u 20 sati, održat će se tradicionalni Novogodišnji gala koncert, na kojem ove godine gostuje FilmMusicOrkestar iz Zagreba, s kojim će zasvirati i Puhački orkestar grada Karlovca.

Napokon, u subotu 30. prosinca Zorin dom je još jednom domaćin dočeku Stare godine – ovog puta u 20 sati u karlovačkom kazalištu gostuju “Lutalice”, putujuća glumska družina sačinjena od brojnih karlovačkih glumaca i njihovih prijatelja i kolega iz Osijeka, Varaždina, Zagreba, Velike Gorice, Ivanića… izvest će večer interpretacije “najljepših hrvatskih stihova”, koju su u svojevrsnoj praizvedbi Karlovčani mogli vidjeti na besplatnom nastupu na “Kulturnim večerima kod Putnika”, koji je izazvao bujicu smijeha i oduševljenja. Nakon predstave nastavlja se druženje uz bend Black and White.

  • KAportal.hr

  • Odgovori