KAportal Bogat program u POU Duga Resa: Koncert zagrebačkih solista, animirani film i hit predstava Teatra Exit | Karlovački informativni web portal

Bogat program u POU Duga Resa: Koncert zagrebačkih solista, animirani film i hit predstava Teatra Exit

U narednom periodu očekuje nas bogat program u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa. Prvi je na redu veliki koncert Zagrebačkih solista održat će se u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resau petak, 28. rujna u 19:30 sati.

Više informacija o programu koncerta na službenoj stranici Učilišta: www.poudr.hr

Zagrebački solisti od osnutka 1953. g., postali su jednim od najuglednijih komornih orkestara u svijetu kojem su dodijeljene mnoge visoke nagrade i priznanja. Održali su gotovo 4000 koncerata, nastupali u najslavnijim koncertnim dvoranama svijeta poput Musicverein (Beč), Royal Festival Hall (London), Carnegie Hall (New York), Opera House (Sydney), izdali su preko 70 nosača zvuka, te održali turneje u gotovo 50 zemalja svijeta.

 • Od 2012. godine Ansambl nastupa uz glasovitoga violinista Sretena Krstića kao svojega koncertmajstora, a ujedno i koncertmajstora Münchenske filharmonije.

  Cijena ulaznice: 30 kn

  Animirani hit filma ” LUIS I DRUŠTVO IZ SVEMIRA” na programu je ove subote, 29.09. u 17 sati!

  Biste li se družili s bublastim malim zelenima?

  Luis je jedanaestogodišnji dječak, poprilično usamljen u svojoj svakodnevici. Jednog dana na njegovu se kuću iznenada sruši NLO i on sklapa neobično prijateljstvo s tri simpatična vanzemaljca.
  Luis njima pomaže u zadatku koji su došli obaviti na Zemlju, a oni u znak zahvalnosti Luisu nude pomoć oko onoga što njega muči. Predlažu mu da ga spase od odlaska u internat i on takvu ponudu ne može odbiti. Kad se bublasti mali zeleni daju u akciju da poprave jedan ljudski život, čitavoj družini slijedi uzbudljiva i nezaboravna avantura…

  Žanr: animirani, avantura, obiteljski

  Dužina filma: 90 minuta

  SINKRONIZIRANO

  Cijena ulaznice: 20 kuna

  Ulaznice se mogu kupiti na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa.

  Hit predstava Teatra Exit “PLUĆA” u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa, u utorak, 02.10. u 20 sati!
  Više informacija o predstavi na službenoj stranici Učilišta: www.poudr.hr

  O predstavi:  Mladi, obrazovani i ekološki osvješteni. Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe. Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osvješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.
  „Pluća“ su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život.

  Koprodukcija Teatra EXIT i Gradskog kazališta Sisak

  Tekst: Duncan Macmillan
  Režija: Aida Bukvić

  Igraju: Jadranka Đokić i Amar Bukvić

  Cijena ulaznice: 40,00 kn

  Prodajna mjesta:

  •  Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08-15 sati) – rezervacije na broj 844-252
  •  Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa

  Sponzorirani članak