KAportal FOTO, VIDEO "Bitka za Karlovac" privukla brojne gledatelje - kostimografija i ugođaj već sad su dobri, ali ima mjesta i za napredak | Karlovački informativni web portal

FOTO, VIDEO “Bitka za Karlovac” privukla brojne gledatelje – kostimografija i ugođaj već sad su dobri, ali ima mjesta i za napredak

U šancu podno promenade i spomenika održano je prvo izdanje “Bitke za Karlovac”, ono koje bi se djelomično moglo nazvati i probnim za ovo događanje koje bi u budućnosti moglo postati zanimljiva nova turistička ponuda u gradu na četiri rijeke. Mladi organizatori iz udruge Bratstva sv. Mihovila uložili su velik trud, a važan dio odradio je i Pavle Butolen, koji je svojom viteškom opremom stekao zavidnu reputaciju i izvan granica naše domovine.

Ugođaj je bio vrlo dobro “pogođen”, oprema i kostimografija odlični, a vrlo atraktivno odrađene su i solo bitke. Dakako, ima i prostora za napredak, što se prvenstveno odnosi na “masovnu bitku”, za koju je svakako potrebno ozbiljnije poraditi na koreografiji koja je ovog puta bila pomalo nezgrapna, ali možda je svoje napravila i trema pri prvom ovako velikom nastupu pred publikom.

U svakom slučaju, “Bitku za Karlovac” i ovu inicijativu treba podržati, vjerujemo da ćemo je vidjeti i sljedeće godine u još boljem i raskošnijem izdanju.

  • KAportal.hr

  • Odgovori