KAportal Besposličari u akciji: Huligani uoči derbija pripremali napad molotovljevim koktelima - policija uhitila osumnjičene | Karlovački informativni web portal

Besposličari u akciji: Huligani uoči derbija pripremali napad molotovljevim koktelima – policija uhitila osumnjičene

Shutterstock

Zagrebačka policija u petak je izvijestila da je uoči utakmice Dinama i Hajduka spriječila mogući napad na kolonu gostujućih navijača molotovljevim koktelima.

Osiguravajući prolazak gostujućih navijača prema stadionu policajci su na Branimirovoj ulici u blizini Budakove ulice, oko 17.50 sati, uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli.

“Pretpostavlja se da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir. Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, kažu u policiji.

Dodaju da je do večernjih sati u službene prostorije iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti.

Neotkrivajući detalje policija navodi i da je s naplatne postaje Demerje privedeno više osoba zbog napada na žensku osobu i vozilo.

  • Zbog posjedovanja pirotehnike i droge na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, privedeno je pet osoba na prekršajnu obradu, izvijestila je zagrebačka policija.

    RTL.hr

  • Odgovori