KAportal Benefit koncert za ex-Mulj: Karlovački i zagrebački bendovi sviraju u petak na Maloj sceni HD za pomoć dugoreškim kolegama | Karlovački informativni web portal

Benefit koncert za ex-Mulj: Karlovački i zagrebački bendovi sviraju u petak na Maloj sceni HD za pomoć dugoreškim kolegama

Četiri karlovačka, dva zagrebačka i jedan zagrebačko-karlovački bend zasvirat će ovog petka na Maloj sceni Hrvatskog doma na dobrotvornom koncertu za pomoć mladim Dugorešanima. Time se samo nastavlja tijesna suradnja karlovačke i dugoreške scene, iako ovog puta povod i nije tako lijep.

Mladi entuzijasti, naime, nakon godina propadanja obnovili su  nekadašnji kultni dugoreški prostor Mulj. Postao je dom dugoreških bikera i skatera, koji su u njemu vlastitim sredstvima uredili i mali skate park. Uz to, održano je desetak koncerata i nekoliko izložbi na kojima su se predstavili mladi likovni umjetnici. Umjesto aplauza, od gradskih vlasti krajem prošle godine dobili su poveći račun za komunalnu naknadu, koji iz svojih džepova jednostavno ne mogu namaknuti.

U petak se zato ispred Male scene HD i na njoj održava cjelodnevno događanje namijenjeno prikupljanju sredstava za plaćanje duga. Od 16 do 21 sat održava se program “Scena Session”, nakon toga slijedi koncert sedam bendova, a zatim, do jutra, after party.

  • Na koncertu nastupaju karlovački bendovi Left To Starve, Treaviit, Stained Hand i Path Of Cestoda, zagrebački Midnight Climax i U.B.T. te zagrebačko-karlovačka kombinacija Rules.

    Upad je 20 kuna, a sav prihod namijenjen je za rješavanje duga za komunalnu naknadu. Zato rezervirajte petak i pravac karlovačka Mala scena HD!

    KAportal.hr

  • Odgovori