KAportal Belgijski investitor Lindbergh Care dobio građevinsku dozvolu za izgradnju doma za starije i nemoćne u Dugoj Resi | Karlovački informativni web portal

Belgijski investitor Lindbergh Care dobio građevinsku dozvolu za izgradnju doma za starije i nemoćne u Dugoj Resi

Upravni odjel za graditeljstvo i okoliš Karlovačke županije jučer je izdao građevinsku dozvolu  investitoru Lindbergh Care Duga Resa d.o.o. za realizaciju projekta izgradnje doma za starije i nemoćne u Tušmeru u Dugoj Resi, izvijestila je Karlovačka županija.

– Ovdje je riječ o izuzetnoj koordinaciji svih sudionika u postupku ishođenja građevinske dozvole od početka razvoja projekta, naglasile su pročelnica Marina Jarnjević i voditeljica Anita Malović, te dodale kako je Karlovačka županija dobila velike pohvale od predstavnice investitora Maje Matanić Vautmans za brzo i profesionalno provođenje postupka te brzinu izdavanje građevinske dozvole.

Podsjetimo, Lindbergh Care u ovu investiciju planira uložiti oko 5 milijuna eura, a u novom zdanju smještaj bi bio osiguran za oko 200 starijih i nemoćnih korisnika. Grad Duga Resa također planira na ovaj način zbrinuti nekolicinu starijih građana o kojima nema tko brinuti, a kojima bi Grad sufinancirao i smještaj.

  • Predstavnici investitora sutra će na mjestu izgradnje doma u Tušmeru održati press konferenciju na kojoj će izvijestiti javnost o detaljima projekta i planiranim rokovima građenja doma za starije i nemoćne u Dugoj Resi.

    KAportal.hr

  • Odgovori