KAportal "Barilovićki Bandić": Načelnik Barilovića Dražen Peraković nakon 9 godina kao nezavisan, vraća se pod okrilje HDZ-a | Karlovački informativni web portal

“Barilovićki Bandić”: Načelnik Barilovića Dražen Peraković nakon 9 godina kao nezavisan, vraća se pod okrilje HDZ-a

Načelnik Dražen Peraković

Devet godina je Dražen Peraković bio izvan stranačkog pogona HDZ-a no uoči lokalnih izbora u svibnju odlučio se vratiti u stranku. Danas će u Donjem Velemeriću predstaviti ovu odluku zajedno s kandidatom HDZ-a za župana Damirom Jelićem.

Topovi za snijeg

– Na prošlim izborima imali smo zajedničku listu, ja sam bio nezavisni kandidat za načelnika, a zamjenik je bio iz HDZ-a. U Vijeću odlično surađujemo uz HSS i HSP te je ovo samo nastavak našeg zajedničkog rada, ispričao nam je Peraković.

 • Na upit hoće li mu stranačka iskaznica biti od pomoći kod birača ili možda će neke odvratiti da za njega glasuju, kaže da misli da je svojim radom već dovoljno prepoznatljiv.

  – Mene znaju svi, a mislim da i znaju koliko radim. Nisam čovjek od pisanja, već od djelovanja, kaže nam Peraković koji je svojevrsni “barilovićki Bandić”, te i pobrojao što je sve napravljeno u mandatu koji je ipak odradio kao nezavisni načelnik. Kao i Bandić, veliki je ljubitelj skijanja a u medijima je nedavno dobio pozornost kad je Općina kupila topove za snijeg kako bi u mjestu napravila sanjkalište.

  Pun planova

  – Riješili smo kanalizaciju, imam prostorni plan, apliciramo za sredstva za asfaltiranje nerazvrstanih cesta, gotova je dokumentacija za vrtić i otvorit ćemo natječaj, kaže Peraković. Planovi za malu sredinu su veliki, a razvijanje turizma je prilika tako da Barilović namjerava raspisati koncesije za autokamp, Centar za pustolovni turizam, ali i Aqua park s bazenskim kompleksom i sportsku dvoranu.

  Je li ovo popis lijepih želja ili nešto ostvarivo, trebat će tek vidjeti no prvo novi stari HDZ-ovac ipak prvo treba osvojiti vlast.

  KAportal.hr

 • 8 komentara

  1. Ma nije on nikada niti napustio HDZ, jasno je da neki idu kao nezavisni, da osnivaju neke strančice pa kad dobiju nešto glasova koaliraju sa maticom i ovaj je isto takav.

  2. kupio topove za snijeg a u perjasici ljudi nemaju struju.

  3. Kuku lele sramote..

  4. Kada bi g. Peraković pozlatio Barilović ovim haenesocvima nebi pasalo 😉

  5. Sve je sjajno, bajno, predivno no HDZ mu nije trebao…

  Odgovori