KAportal Bal vjenčanja 23. i 24. studenog u Restoranu Kristal - mjesta za izlagače još uvijek ima, prijavite se! | Karlovački informativni web portal

Bal vjenčanja 23. i 24. studenog u Restoranu Kristal – mjesta za izlagače još uvijek ima, prijavite se!

foto ilustracija

Pozivamo Vas da nam se pridružite na tradicionalnom, 9. po redu Balu vjenčanja koji će se održati 23. i 24. studenog od 11:00 – 19:00 sati na poznatoj lokaciji u Restoranu Kristal u Karlovcu!

Želimo stvoriti zajednicu izlagača koji su međusobno povezani, a grad Karlovac predstaviti kao idealan grad za destinacijska vjenčanja te organizirati projekte koji će našem povijesnom gradu otvoriti vrata “wedding turizma” i dovesti vjenčanja iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Tradicionalno organiziramo originalne nagradne igre u kojima se mladenci mogu zabaviti i stvoriti uspomene koje ostaju kao dio cijelog procesa organizacije vjenčanja te osvojiti vrijedne nagrade koje im mogu značajno pomoći smanjiti troškove prilikom organizacije.

 • Naši izlagači upisani su u bazu izlagača na web stranici gdje se nalaze svi njihovi kontakt podaci i poveznice na društvene mreže te web stranice, a imaju i mogućnost oglašavanja putem naše web stranice i društvenih mreža tijekom cijele godine.

  Smatramo da smo kroz 8 godina održavanja uistinu stvorili event na kojem se jednaka pažnja posvećuje i izlagačima i budućim mladencima te da smo uspjeli u namjeri da naši posjetitelji budu stvarni potencijalni klijenti koji će za svoje vjenčanje odabrati upravo naše izlagače.

  Mjesta za izlagače još uvijek ima, a ove godine dijelimo i 6m2 besplatno za sve izlagače!
  za izlaganje je potrebno platiti jednokratnu naknadu u iznosu od 300 kn za oglašavanje i unos podataka na službenoj web stranici i oglašavanje na društvenim mrežama manifestacije “Bal vjenčanja”.

  Sve informacije, cijene te prijavnicu – ugovor zajedno sa nacrtom dvorane možete pronaći na našoj web stranici www.balvjencanja.com.hr , a za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju putem email adrese info@balvjencanja.com.hr te putem kontakt brojeva 091 645 30 56 ili 099 228 96 54.

  Sponzorirani članak