KAportal Badovinac SDP-u poručio "Počnite postojati", Janković na to pozvao sve bivše članove da se vrate u stranku: Zajedno smo jači | Karlovački informativni web portal

Badovinac SDP-u poručio “Počnite postojati”, Janković na to pozvao sve bivše članove da se vrate u stranku: Zajedno smo jači

Iako predsjednik karlovačkog SDP-a Dario Janković nije komentirao javnu poruku nekadašnjeg člana stranke Nikole Badovinca: “Počnite postojati”, imao je jasnu poruku za sve bivše SDP-ovce koji su tijekom proteklih godina iz raznih razloga napustili gradsku stranačku organizaciju: Vratite se, zajedno smo jači!

– Sve bivše članove pozivam da ponovo budu članovi! Vidim da im je stalo do socijaldemokracije pa i oni koji su u jednom trenutku odlutali, neka se vrate, zajedno ćemo biti jači, izjavio je Janković.

Da karlovačka organizacija SDP-a “dosta dobro funkcionira”, ocijenio je predsjednik županijske Ivan Vuković, napomenuvši da se posljedice drugog raspuštanja gradske organizacije u samo nekoliko godina još osjećaju, ali i da rade na okrupnjivanju.

– SDP u Karlovačkoj županiji pa i u Karlovcu ima dobar temelj, samo je pitanje artikulacije. Uvjeren sam da će u narednom periodu do toga doći, drukčije ne može, ocijenio je Vuković.

Janković je napomenuo da u članovima karlovačkog SDP-a, a trenutno ih je 100, nije problem, no uputio je poruku dušebrižnicima koji misle da su slabi.

 • – Neka se drže. U u onom trenutku kad ojačamo, izvest ćemo ih van, poručio je Janković.

  Karlovački i županijski SDP za danas su najavili tiskovnu konferenciju na kojoj će, između ostalog, i predočiti podatke kako su Karlovčani na predsjedničkim izborima glasači po gradskim četvrtima i mjesnim odborima.

  KAportal.hr

 • 6 komentara

  1. Gosp. Badovinac dobro zbori ali gospon Janković nije fajter. Treba formirati novo rukovodstvo mladih obrazovanih ljudi željnih napretka i boljitka kako osobnog tako i za širu društvenu zajednicu. Poziva nas Dario da se vratimo pod okrilje socijaldemokracije ma moš mislit da hoću. Na čelu kolone bi trebao biti naš graditelj skakaone na Ilovačkoj deponiji gospodin Zdravko Marčetić. On bi nas poveo na RCGO i lijepo zbrinuo na lokaciji.. Ajd se ti lepo prosim makni i pusti mlade da izbore svoje mjesto pod suncem. Naj se ljutiti ali delaš previše hladovine moral bi malo fitnistirati. Najbolji borac je gladni borac a ne onaj koji je zbrinut skup s familijom, ušuškan dobrim primanjima. Štovana gospoda iz HDZa mogu spavati slobodno pomešće Vas na izborima ko šmrklivce. Zašto? Zato što vas je pregazilo vrijeme, zato što nemate pojma o novim trendovima, zato što ste siti i pune trpeza svaki dan, zato što su oko vas mladi pod vašom sjenkom željni sunca u domovini a ne na švapskoj baušteli, zato što držite uzde konja koji je lipsao, (haiku)
   a sad bi da upregnete
   mlade konje vranje
   da vam vuku
   vaše šklamave sanjke
   e pa neće moći ne daju se zažvaliti mladi konji, žvalama jer znaju da će vući beskoristan teret, lijepo je zasvirati a još ljepše frulu za pojas zadjenuti, zato što su izbori pokazali da gladan ne vjeruje sitome, naš Dario je ok dečec al ni za bitke, bitke vode junaci na čelu kolone a ne skriveni iza debelog panja – (dobre i sigurne plaće). Ajd se ti lepo Dario curikni i predaj sve mladima pa ako i pogreše krojili su sami svoju sudbinu. Naravno da nećeš poslušati bolje se voziti u Rikši nego iće peške. Ovak i onak vuku mladi tu rikšu puneći proračun novcem. Narod je poslao poruku a sad bi Vi trebali na tu poruku odgovoriti, ili ćemo čekati da ko Manulić napunite 184 godine pa da se maknete više.

  2. Ah da, izgledno je da SDRPEJOVCI ne kuže da je narod glasovao protiv a ne za. Dokaz tomu je Škoro koji je pokupio hrpu glasova u prvom krugu. “– Neka se drže. U onom trenutku kad ojačamo, izvest ćemo ih van, poručio je Janković.” Na izložbu, gdje, Vunksko polje morti, slet napraviti, ono Dario na tribini a oduševljeni omladici đikaju da sve praši. Što ojačati, mišiće morti, idemo hitno u teretanu dizati iz benča 100 – 150 kg. I to na jednoj ruci.

   • E moj prijatelju Jurica, ja upće ne mogu znati za koga si ti uopće. Nažalost HDZ se upregao da uništi sve stranke s kojim su koalirali ( HSLS, LS, Laburiste, HNS, HSS, MOST itd. ) pa se sada čude što im se događa. Uvjeravam te da će biti još i gore ako ne preokrenu taktiku da počnu okupljati a ne uništavati demokraciju.

  3. E moj prijatelju Jurica, ja upće ne mogu znati za koga si ti uopće. Nažalost HDZ se upregao da uništi sve stranke s kojim su koalirali ( HSLS, LS, Laburiste, HNS, HSS, MOST itd. ) pa se sada čude što im se događa. Uvjeravam te da će biti još i gore ako ne preokrenu taktiku da počnu okupljati a ne uništavati demokraciju.

  4. E moj prijatelju Jurica, ja upće ne mogu znati za koga si ti uopće. Nažalost HDZ se upregao da uništi sve stranke s kojim su koalirali ( HSLS, LS, Laburiste, HNS, HSS, MOST. Penziće itd. ) pa se sada čude što im se događa. Uvjeravam te da će biti još i gore ako ne preokrenu taktiku da počnu okupljati a ne uništavati demokraciju. Još niste samo uspjeli slomiti SDS i Bandića koji su im glavni partneri ali ne za dugo.

  5. HDZ i je uništio sve stranke s kojima je koalirao. I to je način vođenja politike. A sad kad MOST upregnu uz strogo desne kao ono za Škoru otići će sve u tri lijepe. p.m. Ovo je ustvari drugarska kritika prema SDPyu koji oni naravno neće prihvatiti jer eto tko zna za par godina može se smješkati premjersko mjesto pa predsjedničko pa ćif u EU pa u UNu a onda je samo nebo granica, zamisli samo SDPjovac predsjednik Mliječnog puta a put protkan ražnjevima na kojima se vrte janjci.

  Odgovori