KAportal Badovinac najavio podnošenje kaznenih prijava protiv gradonačelnika i više osoba - sumnja u namještanje javnih natječaja | Karlovački informativni web portal

Badovinac najavio podnošenje kaznenih prijava protiv gradonačelnika i više osoba – sumnja u namještanje javnih natječaja

foto ilustracija – Nikola Badovinac (lijevo) i Duško Labus (desno)

Građanski aktivist Nikola Badovinac kazneno će prijaviti gradonačelnika Damira Mandića i više nepoznatih osoba zbog zlouporabe položaja i ovlasti. Najavio je to u pozivu za tiskovnu konferenciju koju će održati u srijedu te, kako je kazao, novinarima pokazati i tekst kaznene prijave.

U kratkom pozivu tek navodi da ga je na to ponukala situacija oko izbora direktora gradskih tvrtki što se, kaže,  pokazalo sa zadnjim rezultatima javnih natječaja za mjesta direktora gradskih firmi te za radno mjesto pročelnika Upravnog odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja Grada Karlovca.

Tiskovnu konferenciju će održati u srijedu ispred karlovačke gradske uprave. Podsjetimo, Badovinac se ukupno 11 puta javio na natječaje za direktore gradskih tvrtki ili pročelnička mjesta te svih 11 puta nije bio izabran, no to mu niti nije bio cilj. Kako je više puta već istaknuo, cilj mu je bio pokazati da su javni natječaji tek predstava za javnost a budući rukovoditelji već unaprijed izabrani na sastancima u stranci, odnosno HDZ-u.

  • KAportal.hr

  • 2 komentara

    1. Sokolić, Novaković, …………………….., …………….. .

    Odgovori