KAportal Projekt Aquatike nominiran i za ovogodišnji 10. Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću | Karlovački informativni web portal

Projekt Aquatike nominiran i za ovogodišnji 10. Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Stručni žiri 10. dodjele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću objavio je popis komunikacijskih projekata koji ulaze u završnicu izbora. Za najprestižniju nagradu za odnose s javnošću u Hrvatskoj, ove godine prijavljen je rekordan broj projekata – čak 68, a među nominiranima je i jedan karlovački projekt.

Riječ je o projektu slatkovodnog akvarija Aquatika, koji je nominiran u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u regionalnoj i lokalnoj samoupravi. Aquatika, Grad Karlovac i Millenium promocija nominirani su za “svečano otvaranje i pozicioniranje karlovačke Aquatike – prvog slatkovodnog akvarija u Hrvatskoj”.

Osim Aquatike, u ovoj kategoriji nominiran je projekt “Više od stvarnosti – prva godina revitalizirane tvrđave Barone” u Šibeniku te kampanja “Zato što volim Zadar”.

Smotra finalista održat će se 5. ožujka u Zagrebu, gdje će svi nominirani imati petominutne prezentacije, a dobitnici Grand PRixa bit će proglašeni 16. ožujka.

KAportal.hr

  • Odgovori