KAportal Uz Svjetski dan voda u Aquatici u subotu predstavljanje fotomonografije, bojanke i slikovnice, uz radionicu za najmlađe | Karlovački informativni web portal

Uz Svjetski dan voda u Aquatici u subotu predstavljanje fotomonografije, bojanke i slikovnice, uz radionicu za najmlađe

Uz međunarodni Dan planeta Zemlje i Svjetski dan knjige, Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac, u subotu organizira poučno druženje u okviru kojeg će biti predstavljene prva bojanka i slikovnica u izdavaštvu Aquatike te fotomonografija.

U prvom dijelu okupljanja, koje počinje u 10 sati, svi posjetitelji mogu uživati u predstavljanju fotomonografije naziva „Fotografija govori tisuću riječi“, a koju će okupljeni moći slobodno prelistavati uz stručno vodstvo Hrvoja Cvitanovića.

U 11 sati počinje predstavljanje bojanke autorice Maje Spoje i slikovnice autorice Ivane Francisković Olrom, uz nazočnost ravnateljice Aquatike Margarite Maruškić Kulaš. U okviru predstavljanja bojanke i slikovnice bit će organizirana i dječja radionica na temu važnosti očuvanja rijeka tijekom koje će djeca izraditi riječni tok od raznih otpadnih materijala, bojati neke od riba koje se nalaze u bojanci i smjestiti ih prema zonama.

  • Zadnji dio subotnjega okupljanja predviđen je u 12 sati kada počinje besplatna poučna radionica na temu važnosti očuvanja rijeka na kojoj će djeca, pod vodstvom stručnog osoblja akvarija, učiti o važnosti voda za naš život i opstanak biljnog i životinjskog svijeta.

    KAportal.hr

  • Odgovori