KAportal Aquaterm Karlovac raspisao natječaj za popunu radnih mjesta - traži se više radnika, pogledajte uvjete... | Karlovački informativni web portal

Aquaterm Karlovac raspisao natječaj za popunu radnih mjesta – traži se više radnika, pogledajte uvjete…

Zbog planiranog povećanja opsega posla na izgradnji sustava odvodnje i sustava opskrbe vodom AQUATERM d.o.o. Karlovac raspisuje:

        NATJEČAJ za popunu radnih mjesta

1. Strojar za bager – više izvršitelja

Uvjeti: stručna osposobljenost za rad s građevinskim strojevima, radno iskustvo 2 godine, položen vozački ispit B kategorije, samoinicijativnost i motiviranost za rad, psihofizička sposobnost za rad.

2. Monter vanjskih cjevovoda – više izvršitelja

Uvjeti: srednja stručna sprema, stručna osposobljenost za rad na montažama vanjskih cjevovoda (kolektori, vodovodi), položen vozački ispit B kategorije, radno iskustvo u vođenju grupe ljudi na montaži, psihofizička sposobnost za rad.

3. Pomoćni građevinski radnik – više izvršitelja

Uvjeti: završena osnovna škola, psihofizička sposobnost za rad.

Mjesto rada: na području Karlovačke županije, povremeni terenski rad na području Republike Hrvatske.

Za Vas nudimo: sigurnost radnog mjesta, dinamičan i poticajan posao uz mogućnost napredovanja redovita mjesečna primanja.

Vaše cijenjene ponude s molbom, životopisom i dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta molimo pošaljite na e-mail adresu tvrtke posao@aquaterm.hr ili preporučenom poštom na adresu: 

AQUATERM d.o.o., Primorska 28, 47000 Karlovac, s obaveznom naznakom na omotnici “ZA POSAO-AQUATERM”. Natječaj je otvoren do popune radnih mjesta.

GDJE SMO…

Centriraj mapu
Promet
Biciklom
Tranzit

Sponzorirani članak

  • Odgovori