KAportal Đarmati zlatna u Nizozemskoj, Butala, Grubić i Beršinić na Sardiniji, Kunović spremna za SP u Kineskom Tajpehu | Karlovački informativni web portal

Đarmati zlatna u Nizozemskoj, Butala, Grubić i Beršinić na Sardiniji, Kunović spremna za SP u Kineskom Tajpehu

unnamedAna Đarmati iz TKD Banija Pandas osvojila je prvo mjesto i zlatno odličje na jednom od najvećih taekwondo turnira u Europi, nizozemskom Dutch Openu, na kojem je nastupilo čak 1378 natjecatelja iz 40 država. Đarmati je redom do finala pobjeđivala predstavnice Danske (9:4), Škotske (16:0) i Srbije (16:5), a u finalu još jednu Dankinju, Christine Lauru Zabata sa 8:2.

Nastupila je i Tanja Bosiljevac, koja je već u prvom kolu poražena od Nijemice 8:4. Trener TKD Banija Pandas Neven Trbojević dobio je povjerenje glavnog trenera ženske reprezentacije Tonija Tomasa da zbog njegovog odsustva vodi reprezentaciju Hrvatske na ovom turniru, a djevojke koje su se borile za reprezentaciju (bez Mateje Kunović koja je izostala zbog ozljede) osvojile su srebro i dvije bronce.

Sva pozornost u klubu sada je usmjerena prema Svjetskom juniorskom prvenstvu u Kineskom Tajpehu, na kojem će 23. ožujka nastupiti Tena Kunović. Konkurencija će biti strašna, u njenoj kategoriji prijavljeno je čak 48 natjecateljica pa će i rezultati sigurno podosta ovisiti o ždrijebu.

  • Članice Taekwondo kluba Karlovac s uspjehom su nastupile na Olbia kupu na Sardiniji. Zlatna odličja osvojile su seniorka Petra Butala i juniorke Tadea Beršinić i Magdalena Grubić, dok je seniorka Kristina Mihalić osvojila broncu.

    Velik broj natjecatelja TKD Karlovca i TKD Prane nastupio je na Feniks kupu u Podsusedu. U borbama su osvojili šest odličja – Leo Sabljak i Ema Lončarić osvojili su zlatne, Nikola Brnardić srebrnu, a Andrej Tuškan brončanu medalju za TKD Karlovac, dok je Viktorija Zlatarić osvojila srebro, a David Rakuša broncu za TKD Prana. U formama je TKD Karlovac osvojio po dva zlata (Zdravko Ferenčina i Mihovil Šavor Radičević), dva srebra (Arijan Jelenović i Marko Strusa) i dvije bronce (Marta Šavor Radičević i Nina Protulipac).

    Recimo i kako TKD Hrvatski Orao prima nove članove. Upisi svih starosnih kategorija su ponedjeljkom i srijedom u 20 sati te četvrtkom u 19 sati u Domu OS RH Zrinski. Upis i članarina za prvi mjesec su besplatni, a osiguran je i poseban obiteljski popust.

    KAŠonline

  • Odgovori