KAportal Aktivni u zajednici u grad na Mrežnici donio dvije inicijative – Uređenje kupališta i Vratimo „D“ u Dugu Resu | Karlovački informativni web portal

Aktivni u zajednici u grad na Mrežnici donio dvije inicijative – Uređenje kupališta i Vratimo „D“ u Dugu Resu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Grad Duga Resa održali su drugu radionicu u sklopu provedbe programa “Aktivni u zajednici”.

Podsjetimo, nakon što je ovaj projekt predstavljen javnosti sredinom ožujka te su pozvani građani i udruge da se uključe i predlože svoje ideje, sada se radilo na razradi projektnih aktivnosti, osmišljavanju kampanje za uključivanje javnosti i donatora te, u konačnici, realizaciju odabrane ideje, odnosno potrebe.

U program „ Aktivni u zajednici“ uključili su se građani i predstavnici Matice umirovljenika Duga Resa, Udruge invalida rada Duga Resa te mladi iz Udruge za mlade Agora. Za sada su predložene dvije inicijative na kojima će se još raditi. Riječ je o zajedničkoj akciji na uređenju i čišćenju gradskog kupališta te inicijativi pod nazivom Vratimo „D“ u Dugu Resu, koja uključuje obnovu napisa na dimnjaku u središtu grada, odnosno na nekadašnjoj Pamučnoj industriji.

  • KAportal.hr

  • Odgovori