KAportal ŠRC Korana opet u znaku pasa - u subotu je Karlovac domaćin 9. Glavne uzgojne izložbe hrvatskih autohtonih pasmina | Karlovački informativni web portal

ŠRC Korana opet u znaku pasa – u subotu je Karlovac domaćin 9. Glavne uzgojne izložbe hrvatskih autohtonih pasmina

I ovog vikenda ŠRC Korana bit će domaćin četveronožnim ljepotanima! Nakon dvije velike međunarodne CACIB izložbe, u subotu se održava 8. Glavna uzgojna izložba hrvatskih autohtonih pasmina pasa, najvažnija godišnja manifestacija Hrvatskog kinološkog saveza, koja se već pet godina uzastopno održava upravo u Karlovcu.

Izložba se održava u organizaciji Kinološkog športskog kluba Karlovac, Kinološkog društva Karlovac te Društva prijatelja Hrvatskog ovčara Karlovac, a najljepši autohtoni psi odabrani na izložbi predstavljat će Hrvatsku na svjetskoj izložbi koja se ove godine održava u Lepizigu u Njemačkoj, od 8. do 12. studenog.

Program počinje u 10:30 sati, a ocjenjivanje u 12 sati. Bit će snimljena i milenijska fotografija, a proglašenje najboljih i najljepših pasa očekuje se oko 14:30 sati.

  • Hrvatske autohtone pasmine pasa su hrvatski ovčar, tornjak, dalmatinski pas, istarski gonič kratke dlake, istarski gonič oštre dlake, posavski gonič i mali međimurski pas – međi.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori