KAportal U Zorin domu za vikend 9. Festival kazališnih amatera KŽ, u subotu i nedjelju osam predstava | Karlovački informativni web portal

U Zorin domu za vikend 9. Festival kazališnih amatera KŽ, u subotu i nedjelju osam predstava

zorin-domU Gradskom kazalištu Zorin dom u subotu i nedjelju na rasporedu je čak osam predstava, i to besplatno za sve posjetitelje – riječ je o 9. Festivalu kazališnih amatera Karlovačke županije, s koje će najuspješnija predstava izboriti pravo nastupa na državnom festivalu kazališnih amatera.

Evo i rasporeda predstava:

Subota: 13.30 Dječji vrtić Zvončić Ozalj “Snjeguljica i sedam patuljaka, 14.15 Glumačka sekcija Veleučilišta Karlovac “Bota Zdenković”, 15.45 Kazališna skupina Inspirare “Blago u snijegu”, 17.30 Dramska družina KUD Sv. Juraj Draganić “Gospođa ministrica”.

  • Nedjelja: 13.30 Dramska sekcija KUD Paurija Dubravci “Sigurna muška kuća”, 15.30 Dramska sekcija KUD Izvor Generalski Stol “Povratak tete iz Amerike”, 16.30 Dramska skupina Babe Slunj “Umfal”, 18.00 Tete Zadobarje “Prigovor”.

    Publika će tijekom vikenda imati prigodu vidjeti i tri odlične predstave Gradskog kazališta Zorin dom – u petak u 20 sati nova je prigoda da pogledate urnebesnu komediju “Kaos iza kulisa”, u subotu u 11 sati na rasporedu je predstava “Veliki i mali”, a u nedjelju u 11 sati – “Igra”.

    KAportal.hr

  • Odgovori