KAportal Karlovac je za vikend domaćin 21. državnog prvenstva mažoretkinja, otvaranje ispred Zorin doma, natjecanja u ŠSD | Karlovački informativni web portal

Karlovac je za vikend domaćin 21. državnog prvenstva mažoretkinja, otvaranje ispred Zorin doma, natjecanja u ŠSD

Karlovac i Karlovačke mažoretkinje ovog su vikenda domaćin 21. Državnog prvenstva mažoretkinja. U gradu na četiri rijeke okupit će se više od tisuću atraktivnih mažoret plesačica i natjecateljica iz Karlovca, Zagreba, Zadra, Vinkovaca, Bjelovara, Virovitice, Daruvara, Biograda na moru, Gline, Sesveta, Grubišnog Polja, Ugljana, Nina, Klinča Sela, Stupnika, Svete Jane, Župe Dubrovačke i Lekenika.

Prvenstvo se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a svečano otvaranje bit će u subotu u 10:30 sati ispred Gradskog kazališta Zorin dom (u slučaju kiše u 11 sati u ŠSD Mladost). Nakon toga sudionice državnog prvenstva u defileu će se uputiti prema ŠSD Mladost, gdje će se odvijati i sva natjecanja. U subotu je na rasporedu “Prvi korak” u 12 sati (prvi nastupi najmlađih mažoretkinja u dobi od samo 3 do 6 godina starosti), a u 15 sati “paradni defile”.

U nedjelju u 11 sati počinje natjecanje u solo i duo nastupima, dok je u 15 sati na rasporedu najatraktivniji dio prvenstva – natjecanje formacija u svim kategorijama.

  • Ulaz je oba dana besplatan za sve posjetitelje.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori