KAportal LED Fest 10: Večeras na trgu Aquatike sjajan koncert - nastupaju Kozmodrum, Zarkoff, Maja Pa, Tekitoka i Kodin | Karlovački informativni web portal

LED Fest 10: Večeras na trgu Aquatike sjajan koncert – nastupaju Kozmodrum, Zarkoff, Maja Pa, Tekitoka i Kodin

Jubilarni 10. LED Fest ove godine odvija se kroz nekoliko događanja na nekoliko lokacija u gradu. Velika završnica bit će 8. srpnja kada u Karlovcu gostuju Ian Pooley i Route 8, a nakon otvaranja na Starom gradu Dubovcu večeras nas očekuje i drugo ovogodišnje zbivanje.

Riječ je ujedno i predstavljanju nove zanimljive lokacije, jer večeras LED Fest gostuje na trgu slatkovodnog akvarija Aquatika, što se potpuno uklapa u težnju LED kolektiva za pomicanjem granica instrumentalne i elektroničke glazbe i približavanju alternativne kulture institucijama. Susret LED Festa i Aquatike bit će susret suvremene glazbe i suvremene arhitekture, ali i dva iznimno vrijedna karlovačka “branda” – već etabliranog branda nezavisne kulture koji 10 godina Karlovac ucrtava na svjetsku mapu elektroničkih glazbenih događanja, i novog gradskog branda koji je u prvih šest mjeseci nadmašio apsolutno sva očekivanja i ugostio više od 60.000 posjetitelja.

Na trgu Aquatike večeras nastupa Kozmodrum, zagrebački bend koji briše granice između koncertnog i DJ nastupa, ulazeći duboko u korijene elektroničke glazbe, a nastupom uživo publici će se predstaviti i techno-electro-post-punk bard i zvučni inženjer Zarkoff iz Siska. Zagrebačka DJ-ica Maja Pa svojom će širokom glazbenom selekcijom završiti večer u energičnom i plesnom tonu. Tu su, dakako, i domaće snage, Tekitoka s deep, minimal i neuro dnb setom, te Kodin koji je zadužen za trip-hop intro.

Događanje traje od 20 do 02, ulaz je 30 kuna, a sve do 23 sata ulaznica uključuje i posjet Aquatici.

KAportal.hr

  • Odgovori