KAportal Godina uvjetnog zatvora zbog prijetnje djelatnicima Hitne službe: "Sve ću vas poubijati ako joj se što dogodi!" | Karlovački informativni web portal

Godina uvjetnog zatvora zbog prijetnje djelatnicima Hitne službe: “Sve ću vas poubijati ako joj se što dogodi!”

Općinski sud u Gospiću na godinu dana uvjetnog zatvora osudio je muškarca iz Gračaca jer je ubojstvom zaprijetio liječniku i dvojici medicinskih tehničara koju su mu obrađivali suprugu.

Dogodilo se to 27. prosinca prošle godine oko 20 sati u Domu zdravlja Gračac. On je bio nezadovoljan postupanjem medicinskog osoblja prema njegovoj supruzi koju je dovezao i zamolio za liječničku intervenciju, pa je povišenim tonom rekao da će ih sve “poubijati ako se njegovoj supruzi nešto dogodi”.

Oni se se prestrašili pa su pozvali policiju, a muškarac je optužen za trostruku prijetnju ubojstvom, te je za svako osuđen na šest mjeseci, odnosno na jedinstvenu godinu uvjetnog zatvora, što znači da neće iza rešetaka ako u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo.

Medicinsko osoblje moći će u privatnim parnicama zatražiti zadovoljštinu za duševne boli koje im je prouzročio suprug pacijentice.

KAportal.hr

  • Odgovori